VlaggenUK

Kinderpark

Op zaterdag hebben we naast de Trekkertrekwedstrijd nog vele leuke attracties staan. Voor de kinderen zijn er springkussens, een traptrekker parcour, rodeostier, ballenbak, mega springkussen, mini kraantjes en het spectaculaire Skeltertrek voor kinderen.

Word jij de winnaar van de Skeltertrek?

Skeltertrek werkt net als het echte spel Trekkertrek. Dat betekent dat je op een skelter plaatsneemt met een sleepwagen daarachter. De bedoeling is dat je zo hard mogelijk de skelter vooruit probeert te krijgen, zodat de sleepwagen heel wat meters gaat maken! Maar zo makkelijk is het nog niet... Want naarmate je meer meters hebt gemaakt, schuift de gewichtenbak op de sleepwagen naar voren. Degene die het verste komt heeft uiteindelijk gewonnen. Haal jij de Full Pull?

Starttijden

Er kan gestart worden tussen 13.30 en 16.00 uur. Je kunt je ter plekke aan de jurytafel inschrijven. Na 15.45 worden er geen nieuwe inschrijvingen meer aangenomen. Iedereen die in zijn leeftijdsklasse een Full Pull rijdt mag de finale rijden.

Finale

De finale start voor alle leeftijdsklassen om 16.30 uur. Finalerijders worden tijdig bij de baan verwacht, als de finale van jouw klasse reeds gereden is kun je niet meer deelnemen aan de finale.

Na de finale dienen de prijswinnaars zich direct in de buurt van het podium bij de skelterbaan te verzamelen om de prijsuitreiking vlot te laten verlopen.

Prijzen

Voor iedere deelnemer is er een prijsje. 's Middags vindt vanaf 16.30 uur de finale plaats per klasse. De drie beste Skelterpullers van de klasse worden beloond met een prijs!!! Deze prijzen worden na afloop van de finales uitgereikt op het podium bij de skelterbaan.

 

ONZE HOOFDSPONSORS

 

ONZE HOOFDSPONSORS